Färdigt badrum :-) God jul

Nu är det klart, sånär som på ett spegelskåp som fattas. Men det är ingen jättebrådska, det är så fint ändå :-) Håll tillgodo med lite före och efter- bilder:


Badrummet, the följetong

Jo, nu är det faktiskt snart klart. Hantverkaren gjorde det sista i tisdags och idag har jag målat taket där inne. Vi har köpt handfat och underskåp till det. Badkaret står på vinden så det ska ner. På lördag ska det helst vara helt färdiginrett. Ska handla ett högskåp till, en blandare till badkaret och en spegel.
Lägger in bilder när det är färdigt

typiskt

Badrumskillen ringde imorse. Han har blivit sjuk...
Så han kommer tidigast på MÅNDAG!
Jag är irriterad. Visst, han kan inte hjälpa att han blir sjuk. Men om han hade kommit i tid i måndags och gjort allt enligt hans schema från början så kanske det hade varit färdigt nu. Istället dröjer det en vecka till. Vi fick iallafall sätta tillbaka toalettstolen så nu slipper jag gå ut och kissa.
Men min julstämning är som bortblåst.
För eftersom vi har saker från badrummet lite överallt, bl.a. de nya vägg och golvmattorna, alla hygienprodukter, strykjärn, tvättmedel, handdukar, osv osv så ser det inte städat ut här.
Och det måste vara städat för att man ska få julstämning. Det kvittar hur mycket glögg jag pimplar, hur hög julmusik jag spelar eller hur många lussebullar som bakas.
Julen lyser med sin frånvaro.
(Och det trots det vackra snöandet igår...)

Djup suck

vill ha ett färdigt badrum

har fortfarande badrummet i vardagsrummet. allting har blivit förskjutet för han som ska göra det har fått förhinder. så han har bara spacklat golvet än så länge.
Så sen i gårmorse är vi utan toalettstol. jag får springa ut på gården och gå på toaletten som finns i tvättstugan. Jesper går bara utanför dörren och kissar i rabatten. Fusk.

RSS 2.0