Jespers födelsedag

Jespers dag firade vi i Hamburg! Vi bestämde oss dagen innan för att åka och tidigt nästa morgon satte vi oss i bilen.
Lagom vid lunch var vi nere på hotellet och kunde checka in. Vi bodde på Radisson som just nu håller på att renoveras och vi fick ett nytt fint rum med utsikt över staden.


Vi traskade sedan ner mot Alstersee för att äta lunch. Det blev nog resans mest oekonomiska val. Dyrt, det var väldigt lite mat för mycket pengar. Men det var åtminstone en fin servering precis vid vattnet.
Vi strosade i stan och gick sedan upp mot den stora sjön där vi drack mousserande vin på en uteservering samtidigt som seglarna la ut sina båtar precis intill.


Middagen åt vi faktiskt på hotellets restaurang som heter Filini. Apertif till fördrink, och vin till maten. Jag åt världens godaste pastarätt. Med krabba och gräddsås. Till efterrätt valde vi honungspannacotta med citronglaserade skogsbär. Mmm...
Klockan 22 gick vi till parken precis intill hotellet för att titta på ett vattenspel. Mycket folk, mycket vatten och mycket musik.
Innan födelsedagen var slut satte vi oss i hotellbaren, där det beställdes rom och cola, mojito och kvällens bästa drink: piña colada

Kommentarer
Postat av: Ingela

Sounds lovely!!!

2009-07-23 @ 21:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0