problem med blogg.se

Jag forsoker lagga upp inlagg i Southamptonbloggen men det verkar vara problem med blogg.se... Vissa bloggar kan man gora nya inlagg i men inte andra. Tydligen ar southamptonbloggen en av de sidor som har problem. Trist.

Hursomhelst ar det inte sa mycket att skriva om, vi har fullt upp med rapporten som ska finslipas. Igar var jag i skolan till 20.00. Men det kommer bli bra nar det ar klart!
månader

Igår räknade Jesper och jag ut att vi varit tillsammans i 99 månader!!
Så den 27 april får vi väl fira lite extra ♥


London

Tänkte lägga in lite bilder från London här, men jag glömde sladden när jag gick från rummet. Får bli en annan dag. Vi har nämligen inte internet på rummet längre, det har blivit nåt strul, så just nu sitter jag på den lokala puben och skriver. Här finns gratis internet.

Jesper och jag hade en jättebra helg i London, mycket god mat och fina saker att titta på. Ska försöka uppdatera här snart igen med lite bilder. Kul att ni är många som kikar in här trots att jag inte skriver så mycket just nu. Skriver på den andra bloggen som heter southamptonaudiology.blogg.se (kopiera texten och skriv in, tror inte förra länken funkade..).
Men på lördag kommer jag hem!
Hem till Sverige, Jesper, katten och mina små planteringar.

Jag har det väldigt bra här, ska absolut inte klaga. Ett fantastiskt land, vänliga människor och vädret visar sig från sin bästa sida med sol och 17 grader. Kan inte klaga, men visst saknar jag att vara hemma en del.


länk

De kommande veckorna skriver jag i denna bloggen:

southamptonaudiology.blogg.se


Packat klart!

Nu har jag packat klart! Jag tog ut en del kläder till så nu är väskan ledigt packad, finns plats över för lite fynd alltså!

Det ska bli spännande att komma fram imorgonkväll. Ida och jag ska bo i en lägenhet som ligger nära universitetet i Southampton. Väldigt praktiskt. Vi har dock inte sett några bilder så det kan ju vara ett riktigt råttbo! Men huvudsaken är att vi får tak över huvudet, dörr med lås och att vi slipper betala hutlösa summor för boendet.

Nu ska jag klappa katten lite och slappa i soffan.

Imorgon åker jag till England!!

Packlista

Gjorde en reviderad packlista igår. Insåg att jag har med mig alldeles för mycket saker. Och med saker menar jag kläder. Vi kommer ha tillgång till tvättmaskin i lägenheten och då behöver jag ju inte ha med mig 10 tröjor och fyra byxor.
Men skor är ett problem. Jag vill ha med mig fyra par. Försöker dra ner det till tre par men vet inte vilka jag ska strunta i då. Ett par gympadojjor måste man väl ha med? Jag vill ha mina bruna stövlar (ska åka i dem så jag slipper packa ner dem) ett par vanliga svarta som passar till allt och ett par högklackade skor såklart.

Jag ska prova packa om allt och se om det blir lite mer ledigt i väskan. Vill ju ha plats för extra saker att ta med hem!

Resfebern satte in igår. Idag känns det bättre, men det gör det alltid under dagtid. Jag tycker inte om att flyga så det är mest det som oroar mig.

Jag hoppas verkligen att det finns internet i lägenheten! Hade varit kul att kunna uppdatera här under tiden jag är iväg och prata med Jesper på msn. Hoppas, hoppas!

Nu ska jag fortsätta packa, i denna fina väskan


snart avresa

Om fyra dagar bär det av till England. Det betyder att jag är hemma igen om 21 dagar. När jag kommer hem så lovar jag att ta våren med mig!
Idag ska jag se över det jag ska ha med mig och tvätta det som är smutsigt. Målet är att vara färdigpackad imorgon. Jag har haft fullt upp med att besöka skolor och förskolor innan i veckan. Magisterarbetet tar mycket av den vakna tiden just nu. Det har kommit igång fint och vi har lyckats skrapa ihop så många forskningspersoner som vi ville ha. Skönt.

Jag ska försöka att uppdatera under tiden jag är iväg. det är fortfarande osäkert om vi kommer ha internet där vi bor, så jag får se om tid finns att uppdatera på annat ställe isåfall.
Helgen den 25-27 mars kommer Jesper över och då ska vi ha en helg i London. Det ska bli väldigt kul, jag har ju aldrig varit där. Inte i England överhuvudtaget faktiskt, och det har inte Ida heller, min kursare som jag åker med.

Jag har inte ens hunnit se över någon att-göra-lista. Vad jag vill se och göra i både Southampton och London. Får se om jag hinner det på tisdag. Då har jag inget inplanerat i kalendern utom att mysa med katten.

Men några saker har jag listat:
Southampton:
St Michaels church - en kyrka i Southampton som byggdes 1070 och som överlevde andra världskrigets bombningar.
Southampton Maritime Museum - Här finns bland annat dokumentationer från Titanic, som hade denna stad som hemmahamn.
John Hansard Gallery - Nutida konst, ett måste ju!
Medieval Merchants House - En bevarad lanthandel från 1200-talet, något restaurerad givetvis.
Southampton City Art Gallery - Konsthall med konst från 1600-talet och framåt.

London:
Det får bli lite klassiker som Big Ben, Houses of parliament, Buckingham palace och London Bridge. Men jag vill också göra lite andra mindre grejer, som att dricka te, strosa i Hyde Park och gå på Portobello Road Market.
nytt hår!

Ja, det känns nästan som om jag har ett helt nytt hår. jag har minsann blivit lite blond.
Ska lägga in bild senare, när jag orkar...


oj oj

Oj, vad längesen jag var här!
Jag har fullt upp med resor och magisterarbete. Ska uppdatera mer imorgon tror jag, efter att jag har varit hos frissan.


RSS 2.0