Kläder...

Jag tog tag i en liten tvätthög här hemma, blir nog tre maskiner, en är igång... Samtidigt passade jag på att hänga upp alla mina klänningar i klädkammaren istället där de får bättre plats. Jag sorterade också bland Jespers skjortor och insåg att vissa av dem har jag aldrig sett på honom! En del är riktigt solfällda dessutom.
Han har 30 skjortor med lång ärm och 16 med kort ärm.
Hans reaktion på antalet var "Oj det är nog dags att rensa"

Jag är inte mycket bättre.
Insåg att jag har 32 klänningar, 31 par skor och 10 stövlar...



Jespers fina skjortor hänger prydligt


Snart höst

Imorgon är det september och den första dagen på hösten enligt almanackan. Jag vill inte ha höst egentligen, men vad ska man göra?
Imorgon börjar dessutom termin 7 för min del. Första terminen på masterutbildningen.

Idag ska jag nog cykla ner till centrum för att inhandla ett nytt block! Det är något av det bästa med att börja en ny termin eller en ny kurs tycker jag.

Nu när hösten är på intågande kan jag inte låta bli att titta på lite varmare kläder. Jag har redan spanat in vad jag vill ha... Allting kommer från H&M. Älskar färgkombinationen på dessa. Jag har fleecejackan i röd och grön redan så jag vet att den är skön. Jag har även en likande väst, fast gul. Jag gillar färgstarka kläder om någon missat det.






Ja...

Nu står denna möblen uppbyggd och på plats!



Nu ska bara alla saker in på sina nya platser, men det är nästan det roligaste. Att fixa och dona...


Nya möbler?

Funderar på att inhandla lite nya möbler. Jag vill ha något annat i vår ena vardagsrumsdel. Vi har en gammal ikea-sideboard som heter magiker och två tillhörande väggvitrinskåp ovanför. Nu är jag sugen på något nytt. Som tur är så är Jesper inte avig till idén. Denna funderar jag på just nu:



8 timmar

Ja, 8 timmar tog det att göra fotoboken igår! Men nu är den beställd och förhoppningsvis kommer den i brevlådan i början på nästa vecka.

På onsdag börjar skolan igen. Det är lite blandade känslor men mest känns det roligt. Det är kurser jag sett framemot länge, så det är väl det roligaste! Jag har ju träffat Olivia och Stefanie en del i sommar annars hade jag haft det också att se framemot. Det som är mest tråkigt med att börja är att sommaren tar slut för detta året. Fast det känns som att den tog slut för flera veckor sen, man har ju varit tvungen att ta på sig långbyxor de senaste dagarna...

Jesper jobbar första veckan efter semestern och han är nog extra glad att det är FREDAG idag!

Fotobokens fram- och baksida kommer se ut så här:



Fotobok

Jag håller just nu på att göra en fotobok över vår resa. Det är ett tidskrävande arbete men det kommer bli så fint när det är klart! Har suttit i tre timmar redan och har inte kommit halvvägs ännu...

Jag har två fotoböcker sen innan, en från vår bröllopsresa 2006 och en från resan till Mallorca 2008. Vartannat år kanske man ska göra en extra fin resa? Det är en trevlig trend vi har ju så den kan man fortsätta på!


Till Salu

Mitt gamla hus jag växte upp i är till salu. Jag har lust att gå på visningen. Det har hänt en del de senaste 6 åren där...
Vilken nostalgitripp!

http://www.hemnet.se/beskrivning/837299?r=44


Söta nyckelringar

Dessa hittade jag på Designtorget i Malmö. De är inte i min ägo men jag hade mer än gärna haft de på väggen i hallen. När man har fågeln med sig ut fungerar den även som en visselpipa! Sen när man kommer hem sätter man bara in den i sin holk. Ursöta!




Glad!

Jag handlade lite frukost på Ica imorse och kassörskan tyckte jag var så fin idag!
Hon gillade mina kläder väldigt mycket. Det enda jag tänkte var:
"den här gamla trasan?"
"jag har inte ens sminkat mig eller borstat håret!"


Men jag blev väldigt glad och kan lätt vara nöjd hela dagen lång med den komplimangen!




Älskade kossor!

De är så fina, de bor på ängen fem minuter hemifrån.




Malmöfestivalen

Vi var en runda på Malmöfestivalen igår ändå!
Det blev nästan en heldag och det var riktigt trevligt.
Jag fick ätit en älgkebab och druckit ett glas rött (inte samtidigt dock).




Lugn dag

Idag gör vi ingenting vettigt alls. Bara slappar. Åt lunch i uterummet och stannade sedan kvar där i flera timmar. Jesper har läst en bok och jag har lagt patiens. Snart blir det dags att börja med kvällsmaten. Det blir falukorv med smörstekt broccoli, palsternacka och morötter.

Funderade på att gå på bio ikväll men det går inga bra filmer. Typiskt för sommaren. Man kanske skulle hyra någon istället? Eller se en gammal goding som Cannonball Run.

Imorgon börjar Malmöfestivalen! Men jag tvivlar på att vi kommer åka in. Vi har inte varit där de senaste åren heller. Bara en massa folk och inga bra artister (enligt mig...)

Man skulle kanske ta tag i att göra den där fotoboken om vår resa?!
Jag längtar till vi ska börja planera vår nästa resa, det är ju faktiskt halva nöjet.





Examensbevis

Nu har jag min Bachelor of Science in Audiology!
Visst är det vackert?




Saknar Karibien

En dag som idag saknar man Karibien och värmen.
Lata dagar vid poolen med en drink i handen.
En liten promenad barfota på stranden.
Eller varför inte ta en paus och titta på de fina flamingona som bodde på hotellet.



Paradisus Palma Real, Punta Cana, Dominican Republic




Kalas, kalas och kalas

Igår hade vi picknik i Botaniska trädgården med Håkan och Camilla. Lite rosévin, räkor och brieost senare bar det iväg till Stäket för fondue. Efter det åkte vi hem till Camilla för att spela spel. Det blev hyfsat sent, vi kom hem vid 03...


Camilla har intagit filten...

Idag ska vi på namngivning och sedan vidare på inflyttningsfest. Imorgon väntar ytterligare en namngivningsfest. En riktig kalas-helg med andra ord.


Kappsegling

Bilder från kappseglingen vi var med på i tisdagskväll.
Start och mål utanför Klagshamn. Vi vann!



Det var roligt och jag är lätt med på detta igen...


Ikea och Västra Hamnen

Igår åkte vi till Ikea. Vi var där i 3 (!) timmar! Jag var helt slut efter det. Men istället för att åka hem så körde vi till Västra Hamnen för att ta en fika. När vi promenerade ut mot hamnen såg vi ett bekant segel i hamninloppet... Athena skulle in och vända en sväng!



En bra måndag helt enkelt.


Långasjönäs

Vi var i Blekinge för några dagar sen. Här kommer lite bilder.
Fyra par och tre småttingar. Det var mysiga dagar...



Den magiska trion (Kim, Tommy och Jesper) skulle såklart trängas i Izabells lektält!




Regnet öser ner

Vilken fin sommardag! Regnet bara öser ner och ska väl göra det större delen av dagen. Jesper är iväg på äventyr idag och jag är hemma, utan bil. Det blir en "stugsittardag" idag.

Hoppas på finare väder kommande dagar. Jesper har semester i två veckor till så det hade varit trevligt att kunna åka på dagsutflykter utan att bli dyngsur av regn.

Imorse fick jag förresten frukost på sängen! Äggröra och bacon.


Blekinge

Vi har varit i Blekinge ett par dagar. Det var underbart mysigt och vi hade fint väder.
Nu är vi hemma och sängen kallar. Gääsp...


Sovrummet!

Jag gjorde ju en makeover i sovrummet när Jesper var iväg. Så här ser det ut nu.
Behöver jag säga att jag är nöjd?




Idag!

Idag kommer Jesper hem!
I 23 dagar har jag roat mig med att träffa alla möjliga (och omöjliga?) kompisar, byggt nya möbler, målat tre tavlor och en vägg, varit ute och dansat, varit utomlands (om Danmark nu räknas...), bio och bad i både hav och pooler. Jag har bara ätit kvällmat själv hemma tre gånger under alla dessa dagar... Så många fina vänner har jag! Är överväldigad! Tack för att ni tycker om mig, ni är guld värda för mig ♥♥♥




RSS 2.0