Packa!!

Jag skulle börjat packa för en vecka sen men det har inte blivit av. Så nu står jag här dagen innan avresa och har all packning kvar att fixa! Kvällen är räddad.

Jag kommer sakna Katja när vi är iväg. Hon kommer vara själv hemma ganska mycket, men jag tror hon reder sig, hon sover ju så mycket om dagarna. Vi har fina vänner som ser till henne morgon och kväll, sen de sista fyra dagarna ska hon bo hos pappa. Perfekt!

Nu ska jag hämta Jesper på stationen sen blir det lite matlagning och packning för oss båda.
Nåt jag INTE ser fram emot är båtresan. Hu, 8 timmar på en båt i kuling, det är allt annat än kul...


nej

Jag fick inte jobbet jag ansökte om. Den ständiga frågan "vad gjorde jag för fel"? dyker alltid upp i mitt huvud... Men jag får aldrig något svar.

Fy vilken tråkig dag det blev nu.


England

Jag fick stipendie till resan igår. 9 000 kr!!!!!!
Japp, en nia med tre nollor bakom! Jag är otroligt glad!Tack så mycket till Ljudmiljöcentrum i Lund!

http://www.ljudcentrum.lu.se/


Intervju

Idag har jag varit på arbetsintervju!
Hoppas, hoppas, hoppas!


Shopping

Idag har jag shoppat!!
Jag var i Lund och skulle göra en synundersökning på Specsavers. De har finfina studentpriser. Det visade sig att jag först betalade 149 kr för synundersökningen (halva priset) och sen hittade jag ett par bågar för 395 kr inkl. glas. Jag går nöjt fram till disken och säger att det är dessa jag vill ha. Han knappar in dem och säger sen att priset blir lite annorlunda. Jaha... säger jag, och han säger att det blir 101 kr. VA??! Han skrattar lite och frågar om jag vill ta det på avbetalning. Nej, den summan klarar jag nog av.
Jag är nöjd!

Sen hittade jag en jättevacker klänning på Olivia och Oliver, och det visar sig att den är nersatt med 70% så den fick också följa med hem, för samma pris som jag betalade för glasögonen.
Den klänningen är en het kandidat till min examensdag i juni. Urvacker är den.


så lite frön

Nu ska jag plantera en citronkärna!
Undrar hur det kommer gå...

Säkert inte så här, men man kan ju drömma
Mina perlagonfrön som jag sådde för sex dagar sen tittar upp. Inte alla dock. Men 14 små pelargoner tittar upp, varav en redan når hela 3 centimeter! Sluta väx, du måste bli lite bredare först.

Jag är ensam hemma denna helgen. Jesper är i Umeå. Men jag har redan fyllt helgen med roligheter. Imorgon kommer två fina flickor hit, Stefanie och Olivia. Vi ska spela spel, se på film, äta gott, dricka gott och ha mycket godis.

Trevlig helg, det ska jag ha ♥♥


Snart dags att packa

Ja, snart får jag börja packa. Först ska vi till Österrike en vecka. Sen är det snart dags för min Englands-tripp.
Jag har börjat skriva lite listor på vad som ska följa med. Det är ju en del som inte får glömmas, speciellt till England.
Jag har försökt hitta bra information om vädret i Southampton under den tiden jag ska vara där men det verkar svårt. Dte jag hittat är att dte ska vara kring 4-11 plusgrader. Men sen om det är soligt, molnigt, regnigt vet jag inte. Har inte direkt plats till att packa ner mina fina röda gummistövlar. Kanske kan resa i dem ;)


RSS 2.0