rullar pa

Idag ar det dag 18 i cykeln. 3 dagar efter agglossning och 10 dagar till bim.

Dagarna rullar pa har i England, ganska bra for jag tanker inte sa mycket pa min kropp. Femte forsoket denna manaden... Det trodde jag inte nar vi borjade. Att man bara kan vara sa naiv.väntan på bim...

Dag 16. Äl+1. Bim-12.

Jag försöker att inte tänka så mycket nu när jag är iväg. Jesper och jag fick till det iallafall i helgen. Så nu hoppas jag såklart på en liten julklapp, men jag ska även vara realistisk och inse att det kanske inte var helt optimalt. Ingen vidare koll på dagar eller ägglossning. Det återstår att se, kanske var det en lyckad kombination?

Fick äl-flytningar på dag 10 eller 11 som sen höll i sig ända till dag 15, sen försvann dem. Vi hann mysa under den perioden iallafall.


dag 11

Igar, pa dag 10 sa fick jag al-flytningar! tidigt ju!!
Annu mer idag, sa jag ska se till att hoppa pa Jesper imorgon nar vi ses i London.


jippi

Dag 9. Äl-7, bim-20.

Äntligen har spottingsen slutat!
Det ska bli spännande att se om Jesper vill försöka i helgen eller inte. Det blir ju perfekt tajming isåfall. Jag tycker det vore synd att missa nåt försök nu när vi ändå har börjat. Men man är ju två om det hela så vi får se!


Fullt upp

Jag är i England och hinner inte tänka så mycket på var i cykeln jag befinner mig, men jag ska försöka...

Jag spottar fortfarande, men tror att det slutar imorgon. Isåfall blir det bara 10 dagars blödningar denna månaden.
Jag är på dag 7 i cykeln. ÄL-9. Bim-22.

Tar det sig denna månaden blir det beräknad födelse ca 20 december.


Känsla

Jag känner på mig att jag inte kommer bli gravid kommande månad. Däremot är det nåt som säger mig att det kommer bli plus i maj! Bara en känsla jag har.

Idag sitter jag med en grym mensvärk. Den rann till imorse. Så jag antar att det är dag 1 idag. Vi kommer troligtvis att missa ägglossningen i London, men försöka kan man ju alltid. Spermierna överlever ju flera dagar i mig! Min ägglossning bör ske på måndagen eller tisdagen, alltså 24-48 timmar efter att Jesper åkt hem. Under har ju skett förr!

Men jag hade alltså spottings i 4 dagar denna omgången. Trist..


Bitter

Ja, jag är otroligt arg, bitter och sur. Varför är vi inte gravida för? Jag skulle egentligen varit i vecka 16 nu. Det skulle ju ha tagit sig på första försöket. Vi skulle fått barn i augusti. Så var tanken, så var planen. Jag är så otroligt arg och bitter.
Det är fult att vara bitter jag vet. Men det är så jag känner. Förhoppningsvis är jag lite mindre bitter när mensen slutat. För den är en ständig påminnelse om att jag inte är gravid. ARG!

Det SKA bli en julklapp. Ett decemberbarn. Hoppas bara att min ägglossning inte dröjer på sig utan att den faktiskt infaller på söndagen när Jesper är i London. Annars är det väl bara till att dra några djupa andetag och satsa på en tidig 12:a...


mens

Då var det dags igen, mensen dök upp lite tidigt på dag 26. Eller ja det är väl bara spottings än sålänge men den drar säkert igång imorgon på sin rätta dag. Förhoppningsvis imorgon, så slipper man dra ut på det ännu längre.
Jag grät igår när den kom, men idag känns det bättre.

Nästa cykel:
ÄL ca 27 mars
Bim ca 9 april

En julklapp?


negativt.

Dag 25 idag. Äl+9, Bim-3.

Testade idag. Negativt. Testeade dock inte med morgonurin ens.. Men kände ändå hoppet rinna ur mina händer. Har två test till hemma och ska testa imorgonbitti och på fredagmorgon. Visar det fortfarande negativt så kommer jag sluta smörja med krämen då också. Så att jag kan få min mens så fort som möjligt.
Usch vad deppig jag känner mig.

Annars har jag mer ömma bröst än vanligt tycker jag.


räknar ner.

Dag 23 idag. Äl+7. Bim-5.

På onsdag eller torsdag tänkte jag smygtesta. Har inte hunnit känna efter så mycket denna månaden då jag haft så mycket annat att göra. Lika bra det.
Har hoppet uppe såklart, men tror samtidigt inte att det blev nåt nu heller, trots att vi prickade helt perfekt denna månaden. Smörjer med progesteronkrämen morgon och kväll, annars gör jag inte så mycket annat.

Brösten ömmar som vanligt och jag känner av mensvärk sen flera dagar tillbaka. Precis som vanligt det med.


väntan

Nu är det bara att vänta.

Jag lägger in fredagens status eftersom det nästan är fredag nu.
Dag 20. Äl+4. Bim-9.

Fortfarande lite mensvärkskänningar, precis som igår.


inget mys

Det blev inget mys.. och nu är det troligen för sent.


Ägglossning

Nästan exakt 12 timmar efter det tydliga positiva utslaget på ägglossningstestet så kände jag den klassiska smärtan vid varenda steg jag tog. Det höll i sig i flera timmar. På kvällen visade ägglossningtestet negativt. Så jag tror att ägget släppte igår förmiddag, vilket vore perfekt då vi mös igårmorse också! Men det blir ändå lite mer mys ikväll ifall jag känt fel! Tog ett test till nyss och det va också väldigt negativt.

Nu börjar alltså den långa väntan på bim. Idag är jag alltså på dag 17 i cykeln. ÄL+1, BIM-11.
Om mensen kommer så hinner jag inte bli så ledsen iallafall för bara några dagar senare så ska jag åka till England. Jeser kommer att komma över och hälsa på, och just den helgen kommer vara min ägglossningshelg! Men då Jesper helst inte vill ha ett decemberbarn så får vi se hur vi gör. Kanske vi struntar i det, nu när vi inser att bebisar inte går att beställa hur som helst.
Åh, vad jag vill ha barn NUUUUU!
RSS 2.0