Imorgon börjar vintermånaden

Det är inte bara vintern som börjar utan även julmånaden.
Vi hade dåligt med tid till att fira advent igår, så det var inte förrän vid 22.30 som vindsluckan öppnades och julsakerna började trilla ner.
Nu är åtminstone ljusstakarna på plats i köket (fortfarande inget matbord där dock). Jag gjorde även i ordning lite juldekorationer som ska placeras ut sedan när köket är klart och vardagsrummet därmed är fritt från extra möbler.

Förra julen renoverades badrummet och blev inte färdigt förrän knappt en vecka innan julafton. I år hoppas jag att vi hinner få julstämning en aning tidigare än så.

När köket är klart har alla rummen i radhuset fått sig ett lyft.
När vi flyttade in i augusti -07 fixades sovrum, vardagsrum och hall så fort vi fick nycklarna till bostaden. Sen blev det arbetsrummets tur våren därpå och sen badrummet i december. Uterummet fick sig ett litet minilyft i somras. Men köket har varit funktionellt dugligt, därför har det fått vänta så länge. Däremot har det inte varit ett rum som har speglat våra personligheter alls. Därför har vi heller inte riktigt trivts med att vara i köket. Nu ska det bli ändring på detta. I veckan ska vi åka till Nya Ikea för vi ska byta ut luckorna! JA! Har jämfört priser på omlackering och byte av köksluckor. Först tänkte vi att det blir för dyrt så vi får stå ut med färgen. Men Ikea är fantastiska. Deras priser kan ingen konkurrera med. Det blir inga högblanka vita som jag vill ha. De blir mattvit, men helt ärligt... Det kvittar känner jag..

Juldekorationer (klicka på dem för större bild)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0