Lagar mat
Idag blir det pizza!
Det är en specialare, eftersom vi gör den själv. Vi vill ha så lite kolhydrater som möjligt och därför blir det en annorlunda botten.
4 ägg
120 gr cream cheese
1,8 dl vispgrädde
0,5 dl parmesanost
5 dl riven gratängost
Detta blandas och läggs i en ugnsform på bakplåtspapper. 175 grader i ca 30 minuter. Efter det brer man på tomatsås och sen den fyllning man vill ha. Efter ytterligare 10 minuter i ugnen (på 200 grader) är pizzan klar!
Det är jättegott, idag ska vi ha skinka, svamp och stark korv. Men nån bång har vi gjort mozzarella, tomat och pesto-variant. Det är också väldigt gott.
Anledningen till att vi äter så sent är för att Jesper spelar innebandy på söndagar. Men det är ganska mysigt, att dra ut på helgen med en sen middag
Det är en specialare, eftersom vi gör den själv. Vi vill ha så lite kolhydrater som möjligt och därför blir det en annorlunda botten.
4 ägg
120 gr cream cheese
1,8 dl vispgrädde
0,5 dl parmesanost
5 dl riven gratängost
Detta blandas och läggs i en ugnsform på bakplåtspapper. 175 grader i ca 30 minuter. Efter det brer man på tomatsås och sen den fyllning man vill ha. Efter ytterligare 10 minuter i ugnen (på 200 grader) är pizzan klar!
Det är jättegott, idag ska vi ha skinka, svamp och stark korv. Men nån bång har vi gjort mozzarella, tomat och pesto-variant. Det är också väldigt gott.
Anledningen till att vi äter så sent är för att Jesper spelar innebandy på söndagar. Men det är ganska mysigt, att dra ut på helgen med en sen middag
Kommentarer
Trackback