snart avresa

Om fyra dagar bär det av till England. Det betyder att jag är hemma igen om 21 dagar. När jag kommer hem så lovar jag att ta våren med mig!
Idag ska jag se över det jag ska ha med mig och tvätta det som är smutsigt. Målet är att vara färdigpackad imorgon. Jag har haft fullt upp med att besöka skolor och förskolor innan i veckan. Magisterarbetet tar mycket av den vakna tiden just nu. Det har kommit igång fint och vi har lyckats skrapa ihop så många forskningspersoner som vi ville ha. Skönt.

Jag ska försöka att uppdatera under tiden jag är iväg. det är fortfarande osäkert om vi kommer ha internet där vi bor, så jag får se om tid finns att uppdatera på annat ställe isåfall.
Helgen den 25-27 mars kommer Jesper över och då ska vi ha en helg i London. Det ska bli väldigt kul, jag har ju aldrig varit där. Inte i England överhuvudtaget faktiskt, och det har inte Ida heller, min kursare som jag åker med.

Jag har inte ens hunnit se över någon att-göra-lista. Vad jag vill se och göra i både Southampton och London. Får se om jag hinner det på tisdag. Då har jag inget inplanerat i kalendern utom att mysa med katten.

Men några saker har jag listat:
Southampton:
St Michaels church - en kyrka i Southampton som byggdes 1070 och som överlevde andra världskrigets bombningar.
Southampton Maritime Museum - Här finns bland annat dokumentationer från Titanic, som hade denna stad som hemmahamn.
John Hansard Gallery - Nutida konst, ett måste ju!
Medieval Merchants House - En bevarad lanthandel från 1200-talet, något restaurerad givetvis.
Southampton City Art Gallery - Konsthall med konst från 1600-talet och framåt.

London:
Det får bli lite klassiker som Big Ben, Houses of parliament, Buckingham palace och London Bridge. Men jag vill också göra lite andra mindre grejer, som att dricka te, strosa i Hyde Park och gå på Portobello Road Market.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0